Εκδηλώσεις Ενημερώσεις

Καλοκαιρινή γιορτή λήξης 2022-23

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καλοκαρινή γιορτή λήξης του σχολείου μας, που φέτος είχε θέμα “Ταξίδι με ένα αερόστατο στην ελληνική μουσική του 2ου αιώνα” .

Οι μαθητές όλων των τάξεων με πολύ κέφι, υπευθυνότητα, υπομονή, ενσυναίσθηση, πειθαρχία και χαρά, βασικά συστατικά στην δημιουργία μιας παράστασης, τραγούδησαν, χόρεψαν, παρουσίασαν σχετικά δρώμενα, γνώρισαν γνωστές μελωδίες και ήρθαν σε επαφή με ότι σημάδεψε και χαρακτήρισε τις δεκαετίες από το 1930 μέχρι τις μέρες μας.

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε και η απονομή των αναμνηστικών δώρων από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, όπως και η βράβευση – υποτροφία των αριστούχων μαθητών από το ν κ. Β. Καραλή.

Θερμές ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Ζέρβα που προσέφερε την ηχητική κάλυψη της γιορτής στο “Bridal Garden” της κ. Ιωάννας Καπίρνα και του κ. Θωμά Μιχελή, για τον υπέροχο στολισμό και τα δωράκια που προσέφεραν στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Καλό καλοκαίρι σε όλους/λες