Λίγα λόγια για τα χιόνια


Στο χιονοδρομικό κέντρο, ανεβαίνουν παιδάκια όλων των ηλικιών, να παίξουν με τα χιόνια, να τσουλήσουν με το έλκηθρο αλλά και για να μάθουν σκι. Αυτό που προσφέρει όμως η ενασχόληση με τα χειριμερινά σπορ και τις δραστηριότητες είναι η σκληρα- αγώγηση στη φύση, η Φυσική Αγωγή.  Καθαρός αέρας, κινητική δραστηριότητα, ερυθρά αιμοσφαίρια = ενδυνάμωση του ανοσοοποιητικού και όχι μόνο… Φυσική Αγωγή και κατ’  επέκτασιν σκληραγώγηση  μέσα στο καλοριφέρ δεν υφίσταται!

Μια πολύ καλή προπονήτρια, που την αγαπούν τα παιδιά, διενεργεί αυτές τις δραστηριότητες τα τελευταία Σ/Κ και επιθυμεί να προσφέρει εντελώς δωρεάν στα παιδιά του σχολείου μας, και όχι μόνο, την εμπειρία του σκι  .. σίγουρα αν τη δείτε στο βουνό θα την γνωρίσετε… αν δεν τη γνωρίσατε ήδη πατήστε το λινκ για να σας αποκαλυφθεί….

Κουίζ :Ρωτήστε τα παιδιά: ποια είναι στη φωτογραφία;;…

Πάρτε σκι, έλκηθρα και ετοιμάστε χιονόμπαλες. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το χιονοδρομικό, το παιχνίδι δεν θέλει λιφτ και αναβατήρες….. όλα γίνονται.

https://drive.google.com/file/d/17_d4TFkWAzVopp-4Kr3WyhdW3D19AWSj/view?usp=sharing

Στο χιονοδρομικό είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς τον άλλον από μακρυά.. με όλα αυτά τα αξεσουάρ, τις κουκούλες και τη μάσκα…. δείτε  εδώ για να καταλάβετε..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *