Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικες δράσεις στο σχολείο – Ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες”

 «Το Γαλακτόδεντρο της Ελπίδας»

Το Δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο αποφάσισαν τη συμμετοχή μας στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη Δράση του Ιδρύματος ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ «Το Γαλακτόδεντρο της Ελπίδας»! Με την προσφορά μας υποστηρίξαμε το πολύτιμο έργο προς τους 50 περιθαλπόμενους του ιδρύματος!

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων μας παρέδωσαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ελπίδας στους εκπροσώπους του ιδρύματος.  

Η κ. Λίγγου Λουκρητία Υπεύθυνη Τμήματος φυσικοθεραπείας του ιδρύματος  μίλησε στους μαθητές του σχολείου μας για τις βασικές θεραπευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το ίδρυμα σε άτομα με ιδιαιτερότητες όπως νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down,αυτισμός, σοβαρές ψυχικές και  διανοητικές αναπηρίες (θεραπείες αποκατάστασης, εργοθεραπείες, ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτόνομης διαβίωσης και κοινωνικής ένταξης).

 

Οι μαθητές μας  άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση  την κ. Λουκρητία, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών.

  

Οι μικροί μαθητές  συμμετείχαν ενεργά σε όλη  αυτή την προσπάθεια κουβαλώντας με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό τα γάλατα που συγκέντρωσε το σχολείο στο φορτηγάκι.